Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

FAQ kaartverkoop

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over kaartverkoop. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, bekijk dan ook deze pagina met info over tickets. Mocht je aanvullende vragen hebben over kaartverkoop mail dan naar tickets@operadagenrotterdam.nl. NB: het kantoor is telefonisch niet bereikbaar voor vragen over kaartverkoop.

Voor corona-gerelateerde vragen over je bezoek, klik hier voor meer informatie.

Kaartkopers ontvangen kort voor het bezoek nog een service mail met praktische informatie over het festival.

Tijdelijk uitverkocht?

Staat een voorstelling op ‘tijdelijk uitverkocht’ dan is het mogelijk dat vanaf 4 uur voor aanvang (extra) kaarten in de verkoop komen door teruggave van tickets vanwege ons Corona beleid. Houd deze website en onze social media dus in de gaten!

Ik heb geen bericht gehad over mijn gekochte tickets voor het afgelaste festival, hoe zit dat?

Voor het terugvragen van het aankoopbedrag van reeds gekochte tickets voor het festival of het (gedeeltelijke) doneren hiervan hebben kaartkopers in het voorjaar diverse mails ontvangen met een link naar een invulformulier. Heb je dit bericht gemist, dan verzoeken je alsnog via dit formulier je keuze en gegevens in te vullen. We verwerken de ingevulde formulieren met een looptijd van 30 dagen na indienen.

NB: Het is niet mogelijk om de gekochte tickets om te zetten naar tickets voor het festival in september.

Mocht je nog vragen over de refund/donatie hebben dan kun je deze mailen naar tickets@operadagenrotterdam.nl

Ik heb betaald en een e-mail bevestiging ontvangen, maar ik heb geen ticket ontvangen.

In de bevestigingsmail staat de tekst ‘download je tickets als pdf’, als je hierop klikt worden je kaarten in pdf gedownload.

Ik heb betaald maar ik heb geen e-mail bevestiging ontvangen.

Check eerst even je SPAM-box, het kan zijn dat je ticket(s) daar zijn beland.

Je kunt ook online via ‘mijn account’ naar jouw bestelgeschiedenis gaan je bestelling gaan en klikken op ‘opnieuw mailen’.

Kom je er echt niet uit? Mail dan je naam en de voorstelling waar je kaarten voor hebt besteld naar tickets@operadagenrotterdam.nl. Wij sturen je de e-mail bevestiging nogmaals toe. In deze e-mail staat de tekst ‘klik hier voor de order details’ klik op het woord hier en dan worden je kaarten in een pdf gedownload.

Ik heb mijn Operadagen-pas gedoneerd, hoe bestel ik voorstellingskaarten met korting?

Heb jouw Operadagen-pas gedoneerd? Dan ontvang je een kleine korting voor het festival in september als extraatje én je pas blijft geldig voor mei 2021 (met dezelfde voorwaarden en rechten). Hoe te bestellen? Log dan eerst uit als klant, en vervolgens weer in. Wanneer je nu een kaartje koopt voor een voorstelling, zie je automatisch als kaartsoort Operadagen-pas vermeld staan. Als je een voorstellingskaartje met Operadagen-pas koopt, ontvang je een korting van €2,50 of €5.

Waar vind ik een overzicht van Duo Deals?

De Duo Deals voor Operadagen Rotterdam zijn in het programmaoverzicht opgenomen.

Kan ik met mijn Operadagenpas Duo Deals met korting bestellen?

Het is niet mogelijk om met je Operadagenpas Duo Deals met korting te bestellen, de Duo’s zijn al scherp geprijsd!

Is de Podium Cadeaukaart geldig?

Operadagen Rotterdam is niet aangesloten bij de Podium Cadeaukaart, daarom is het zowel online als aan de festivalkassa in Theater Rotterdam (Schouwburg) niet mogelijk met de Podium Cadeaukaart te betalen.