Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Kaartverkoop info

Lees hieronder meer informatie over de kaartverkoop voor Operadagen Rotterdam (25 – 27 september 2020) of bekijk de FAQ kaartverkoop. Mocht je aanvullende vragen hebben over kaartverkoop mail dan naar tickets@operadagenrotterdam.nl. NB: het kantoor is telefonisch niet bereikbaar voor vragen over kaartverkoop.

Voor Corona-gerelateerde vragen over je bezoek en ons Corona beleid klik hier.

Kaartkopers ontvangen voor het festival nog een service mail met praktische informatie over het festival.

Online kaartverkoop

Je kunt online tickets kopen tot 5 minuten voor aanvang van de voorstelling via onze (mobiele) website en de Operadagen Rotterdam-app (TimeSquare). Op de locaties is geen kassa aanwezig. Koop je tickets dus vooraf (online)!

E-tickets

Na je online aankoop ontvangt je een e-ticket. Dit e-ticket is je toegangsbewijs. Toon de barcode van het e-ticket op het scherm van je smartphone of print het e-ticket uit en neem het mee naar de voorstelling. Let erop dat de barcode van het ticket helder genoeg getoond wordt. Print je je ticket uit? Zorg er dan voor dat er geen vouw loopt door de barcode.

Eenmalige orderkosten

Per online bestelling brengt Operadagen Rotterdam (eenmalig) €2 servicekosten in rekening.

Festivalkassa

Tijdens de editie van september is er geen verkoop op locatie, behalve in Theater Rotterdam (Schouwburg) op zaterdag 26 september (11.30 tot 23.30 uur) en zondag 27 september (10.30 tot 20.30 uur).

Let op: PIN only

Tijdelijk uitverkocht?

Staat een voorstelling op ‘tijdelijk uitverkocht’ dan is het mogelijk dat vanaf 4 uur voor aanvang (extra) kaarten in de verkoop komen door teruggave van tickets vanwege ons Corona beleid. Houd deze website en onze social media dus in de gaten!

Operadagen pas

Voor de editie in september bieden we geen Operadagen-pas aan. Kopers van een pas voor de afgelaste editie in mei 2020 zijn via de mail benaderd m.b.t. refunding, doorzetten of donatie.

CJP & Studentenkorting

Bij Operadagen Rotterdam kun je voordelig je kaarten kopen als je student bent of in bezit van een CJP-pas. Bestel je tickets online.

Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ’m dan nu voor € 13,50 per jaar en maak meteen gebruik van de korting!

Let op: je hebt alleen toegang tot de voorstelling op vertoon van een geldige CJP-pas of een studenten ID. Er worden tickets aan de deur/voor aanvang gescand.

Actiecodes

Restitutie / Corona beleid kaartverkoop

Heb je een actiecode om met korting of vrijkaarten te bestellen? Dan kun je deze code invoeren door op de desbetreffende voorstellingspagina te klikken op ‘tickets’, onderaan de pagina. De optie om je actiecode in te voeren staat in de Operadagen Rotterdam-shop aangegeven. Klik op de link, voer de code in en klik op ‘invoeren’. Je kunt nu de tickets met korting of jouw vrijkaart(en) bestellen.

Controleer alvorens je aankoop te bevestigen altijd goed of je de juiste kaarten, kaartsoorten, datum, tijdstip en aantallen heeft aangegeven.

Het retourneren, ruilen of annuleren van reeds (online) gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats.

Uitzonderingen
– bij griep- of verkoudheidsklachten en/of JA antwoord op de Corona-checklist
– bij aangescherpt reisadvies en/of door overheid aangescherpte maatregelen voor verplaatsingen waardoor je bezoek onmogelijk wordt

Geef je ticket(s) bij griep- of verkoudheidsklachten of reisbeperking bij voorkeur door aan iemand anders. Lukt dat niet? Dan kun je je tot vier uur voor aanvang van de voorstelling afmelden via tickets@operadagenrotterdam.nl Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug.