Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

De Enkeling

Wies Arts & Roosmarijn Mascini (NL)
JAAR: 2020
za 26 sep: 21.15 uur (30min)
za 26 sep: 22.30 uur (30min)

Gezongen waargebeurd verhaal, van iemand die niet was wie hij was

Diverse karakters spreken uit het gezongen verhaal van De Enkeling, dat wordt verfilmd op diverse locaties in en rond de stad. In zang- en stemstukken spreken zij over zichzelf, de wereld en elkaar en schetsen zo de eerste contouren van het verhaal. Wees uitgenodigd en neem deel aan het verhaal – de scènes en karakters worden telkens vertolkt door een andere groep deelnemers of een enkel individu. Met elke nieuwe scène wandelt het verhaal voort en groeit het portret van zowel deelnemende als fictieve karakters.

De Enkeling is onderdeel van de Date Night-routes door Theater Rotterdam op zaterdag 27 september. De voorstelling is niet los te bezoeken. Kijk hier voor meer informatie en tickets voor Date Night routes

Liedteksten en composities: Wies Arts & Roosmarijn Mascini (rooswiesblauw)
Zang: Nicola Kirkaldy, Vanessa Soulceress, Patrick Bruggeman en Machteld Solinger
Uitgevoerd met een select gezelschap Enkelingen

Mede mogelijk gemaakt door WORM Rotterdam en SKAR

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: