Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Eurovisionary

Les Âmes Perdues (BE)
  JAAR: 2020
  za 26 sep: 19.30 uur (45min)
  za 26 sep: 21.15 uur (45min)
  za 26 sep: 23.30 uur (45min)

  Speelse en originele ode aan het Eurovisiesongfestival

  Ter ere van de uitgestelde 65ste editie van het Eurovisiesongfestival duikt het Antwerpse muziektheatercollectief Les Âmes Perdues in de gigantische liedjes-schatkist van dit internationale muziekfestival. Ze maken arrangementen van hun persoonlijke wedstrijdfavorieten. Een medley van laatste-prijs-winnaars, renaissancistische “Wild Dan-ces”, driestemmige satires en oprechte odes aan de hartstocht – van Viva Victoria tot Ding-a-Dong!

  Accordeon, synthesizer, zang: Isaak Duerinck
  Cello, zang: Ewout Lehoucq
  Zang, percussie, blokfluit: Naomi Beeldens

  Eurovisionary is een productie van Les Âmes Perdues in samenwerking met Laika Theater der zinnen en Muziektheater Transparant.

  MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: