Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Missa Homo Sacer

Timo Tembuyser (BE)
JAAR: 2020
za 26 sep: 17.00 uur (60min)
za 26 sep: 19.00 uur (60min)
zo 27 sep: 17.00 uur (60min)
zo 27 sep: 19.00 uur (60min)

Theatraal koorconcert van aanstormend talent

MISSA HOMO SACER van aanstormend talent Timo Tembuyser (1991) is een theatrale mis over de dolende mens die zoekt naar verbinding en eenheid, verlossing en extase. In een muzikaal en ruimtelijk landschap zoekt, struikelt en worstelt hij met het verlangen om hoofd en lichaam met elkaar te verbinden. Één alleenstaand mannenlichaam, een vijfstemmig vrouwenkoor en een elektrische gitaar vertolken zowel een koorconcert als een ritueel. Een poging om een niemandsland te creëren: een vrijplaats waarin de performers het publiek uitnodigen na te denken over noties als geloof en religie, individu en collectief, zonde, seksualiteit en liefde.


Duo Deal: Missa Homo Sacer & ZOG

Special! Voor de Duo Deal: Missa Homo Sacer & ZOG op zaterdag 26 september betaal je slechts € 22,50 (€ 7,50 korting). Met een CJP-pas betaal je slechts € 15 (€ 15 korting).

Meer info: Duo Deal Missa Homo Sacer & ZOG

Concept, compositie, tekst, performance: Timo Tembuyser
Koor: Petra Ball, Hélène Vrijdag, Nelleke Kuipers, Loulou Hameleers, Charlotte Dommershausen
Elektrische gitaar: Laurens Mannaerts

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: