Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

OperAnarchy

Anthony Hüseyin (TR/NL), Dennis Verschoor (NL)
JAAR: 2020
za 26 sep: 18.45 uur (30min)
za 26 sep: 20.30 uur (30min)
za 26 sep: 21.30 uur (30min)

Experimenteel muziekduo gaat aan de haal met Bizet's opera Carmen

OperAnarchy is een experimenteel muziekduo met eclectische vocale performances en analoge synthesizers met een bizarre onverwachte combinatie van klanken en personages. In dit stuk nemen ze een de-koloniaal standpunt in ten opzichte van Bizet’s opera Carmen. Een queer touch op geluid en stem, geslacht en ras, misdaad en straf. Een bevraging van Carmen’s dood en de Femicide van deze tijd.

OperAnarchy is onderdeel van de Date Night-routes door Theater Rotterdam op zaterdag 27 september. De voorstelling is niet los te bezoeken. Kijk hier voor meer informatie en tickets voor de Date Night routes

Concept, voice, synths, effects: Anthony Hüseyin
Electronics and Synthesizers: Dennis Verschoor

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: