Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

RING OF RESILIENCE. Het Godenspel

Arlon Luijten / Little Wotan (NL)
  JAAR: 2020
  za 26 sep: 12.00 uur (60min)
  za 26 sep: 13.30 uur (60min)
  za 26 sep: 15.00 uur (60min)
  zo 27 sep: 12.00 uur (60min)
  zo 27 sep: 13.30 uur (60min)
  zo 27 sep: 15.00 uur (60min)
  zo 27 sep: 17.00 uur (60min)
  LOCATIEWIJZIGING

  Game-installatie waarin je samen bepaalt wie overleeft in de toekomst

  Wegens verwacht slecht weer verplaatst naar binnenlocatie. We verzoeken bezoekers een kwartier voor aanvang te verzamelen voor de ingang van Theater Rotterdam (locatie Schouwburg).

  Ring of Resilience: Het Godenspel is een opera-game-installatie over leven, overleven, veerkracht en heldendom. Neem plaats aan tafel en speel mee voor de laatste overlevenden. De installatie is onderdeel van de vierjarige stadsopera Ring of Resilience, waarin regisseur Arlon Luijten vanuit stadslaboratorium Little Wotan samen met wetenschappers, kunstenaars, bedrijven en Rotterdammers toekomstige scenario’s voor het leven in de stad onderzoekt. In Ring of Resilience, geïnspireerd op Wagners grootse operaepos Der Ring des Nibelungen, bouwt Arlon Luijten met alle Rotterdammers in vier jaar een stadsark die de toekomst kan weerstaan.

  Ring of Resilience is mede mogelijk gemaakt door BankGiro Loterij Fonds en Stichting Little Wotan en haar partners CityLAB010, M4H en Elise Mathilde Fonds.

  MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: